Dobra stran spleta

Spremljajte dosežke slovenskih digitalnih ustvarjalcev, ki domujejo na domeni .SI. Najboljše .SI strani ustrezajo najsodobnejšim spletnim standardom in trendom, imajo dodelano uporabniško izkušnjo ali grafično podobo, ki izstopa iz spletne sivine.

www.cehzasmeh.si/

Ceh za smeh

Ceh za smeh

Ceh za smeh je blagovna znamka za upravljanje s talenti, organizacijo prireditev, izobraževanje in ustvarjanje na področju stand-up komedije, improvizacijskega gledališča, povezovanja prireditev in ostalih oblik alternativne komedije. S festivalom Panč in rednimi klubskimi večeri je Ceh za smeh postal nepogrešljivi del letne ponudbe zabave in prireditev s področja stand-up komedije v Sloveniji. Njihov kreativni bazen združuje tako stand-up komike kot gledališke improvizatorje, poleg tega vztrajajo tudi na strokovnosti v kulturnem menedžmentu. Razvijajo in bogatijo kulturno ustvarjanje na področju stand-up komedije in improvizacijskega gledališča v Sloveniji, v regiji in v tujini.

Lastnik spletne strani:

CehZaSmeh © 2010

Izvajalec spletne strani:

Wau

Zapri

Predlagajte stran

Sisijski jezik (sisijščina)

Sisijščina –e ž ali sisijski jezik je zlogovna uganka, ki posnema izmišljeni papajski jezik (papajščino). Sisijščina temelji na slovenskem jeziku, a jo bolje razumejo in tvorijo tisti naravni govorci, ki se izučijo v tej govorni igri. V sisijščino prevajamo tako, da dodamo zlog -si k vsakemu samoglasniku v besedi.

Ker je osnovana na slovenščini, sicer izhaja iz indoevropskih jezikov, a dejanski nastanek sisijščine beležimo z 10. januarjem 2016. Na območju Tehnološkega parka Ljubljana je bil tega dne spisan program, ki za vhodne podatke za vsakim samoglasnikom X vrine dvočrkovni zlog 'SI'. Pri testiranju so ga uporabili na poljubnih besedilih, s katerimi so bili prek spletne aplikacije v interakciji prvi uporabniki.

Primer rabe: Dosimesinasi pisikasi sisi osibstasijasi žesi osid 22. masijasi 1992. Alisi bosiš resigisistrisirasil pisikasi sisi dosimesinosi?

ZAPRI
Pravno obvestilo

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih na področju domen.

Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je Arnes, Register.si.

E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na spletni strani www.imej.si, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.

ZAPRI