Dobra stran spleta

Spremljajte dosežke slovenskih digitalnih ustvarjalcev, ki domujejo na domeni .SI. Najboljše .SI strani ustrezajo najsodobnejšim spletnim standardom in trendom, imajo dodelano uporabniško izkušnjo ali grafično podobo, ki izstopa iz spletne sivine.

www.beseda.si

Beseda

Beseda

Vesna Sodnik je trenerka komunikacije in javnega nastopanja ter poslovnega coachinga. Prenovljena spletna stran uporabnika že z uvodnim bannerjem spodbuja, da si ogleda ponudbo delavnic ali stopi v kontakt s trenerko komunikacijskih veščin. Prikazana so glavna področja njenega delovanja – retorika in javno nastopanje, komuniciranje z mediji, učinkovita komunikacija, osebna odličnost in vodstveni coaching. Izpostavljena je trenutna aktualna skupinska delavnica, na katero se je še mogoče prijaviti in tudi zadnja blog objava, ki uporabniku podaja koristne nasvete pri vsakdanji uporabi učinkovite komunikacije. Da uporabniki ne bi zamudili koristnih nasvetov, brezplačnih priročnikov in odličnih izobraževanj, se že na vstopni strani lahko prijavijo na e-novice.

Lastnik spletne strani:

mag. Vesna Sodnik

Izvajalec spletne strani:

Optiweb

Zapri

Predlagajte stran

Sisijski jezik (sisijščina)

Sisijščina –e ž ali sisijski jezik je zlogovna uganka, ki posnema izmišljeni papajski jezik (papajščino). Sisijščina temelji na slovenskem jeziku, a jo bolje razumejo in tvorijo tisti naravni govorci, ki se izučijo v tej govorni igri. V sisijščino prevajamo tako, da dodamo zlog -si k vsakemu samoglasniku v besedi.

Ker je osnovana na slovenščini, sicer izhaja iz indoevropskih jezikov, a dejanski nastanek sisijščine beležimo z 10. januarjem 2016. Na območju Tehnološkega parka Ljubljana je bil tega dne spisan program, ki za vhodne podatke za vsakim samoglasnikom X vrine dvočrkovni zlog 'SI'. Pri testiranju so ga uporabili na poljubnih besedilih, s katerimi so bili prek spletne aplikacije v interakciji prvi uporabniki.

Primer rabe: Dosimesinasi pisikasi sisi osibstasijasi žesi osid 22. masijasi 1992. Alisi bosiš resigisistrisirasil pisikasi sisi dosimesinosi?

ZAPRI
Pravno obvestilo

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih na področju domen.

Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je Arnes, Register.si.

E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na spletni strani www.imej.si, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.

ZAPRI